gamma print
Как Да Рекламирате
06.02.2017
Полиграфия Гама
Полиграфия и Реклама
06.02.2017
Покажи Всички

Ricoh Pro C5200S

Гама Печат

професионален пачат от Гама

Новите серии листови пълноцветни дигитални машина Ricoh Pro C5200s разширяват производствените възможности и осигуряват по-гъвкаво производство.

гама бг

печатна машина в гама

Ricoh Pro C5200s и Ricoh Pro C5210s печатат със скорост съответно 65 и 80 страници в минута, с 1200 x 4800 dpi на широка гама материали до 360 грама на кв. м. Вградената библиотека с медии за печат е лесна за използване от оператора. Качеството на печат е сравнимо с това на машините от по-висок клас на Ricoh. Други характеристики на машините са добрата регистрация, печата от край до край на листа и възможността за зареждане на лист с дължина до 1260 mm.
Производството на брошури с телово шиене е ключов област на приложение за много печатници, затова Pro C5200s се предлагат с опция за завършване с опция за влагане на корици, сгъване и шиене.

„Със серията Ricoh Pro C5200s можем да помогнем на доставчиците на печатни услуги да разширят възможностите си,“ каза Benoit Chatelard, вицепрезидент на производствения печат, Ricoh Europe. „Широкият избор на медии за печат и разнообразните довършителни опции, които досега се предлагаха само с машините с по-високи спецификации на Ricoh, им позволяват да произвеждат по-бързо къси тиражи и да предложат нови услуги като печат на пликове и печат на дълги листов за производство на дипляни с три или четири гънки.

Машините Ricoh Pro C5200s имат капацитет за зареждане на до 8250 листа, което осигурява продължително производство, дори при смяна на хартията за печат. Машините са компактни за класа си и могат да се поберат с лекота в различни производствени среди.

Илиян
Илиян
Управител на фирма за печатни услуги Гама в град Плавен

Вашият коментар